top of page

Han sa att vi var som gjorda för varandra


Jag har skrivit till er innan om mitt ex om det kan bli vi igen. Ni svarade att det kan det men det är inte bra för mej. Jag älskar honom fortfarande o jag får en känsla att han inte är färdig med oss heller. Men jag kan ha fel. För varför har han plockat bort mej överallt o vill inte prata el träffas vi har 2 stora pojkar gemensamt. Kommer det att hålla mellan hans nya o han. Jag tycker det går fort fram dom blev ihop 3 mån efter vårt förhållande tog slut. Saknar han så sjukt mycket. Han sa alltid att vi var som gjorda för varandra.

"Sårad, krossad"


Svar: Jag förstår att du saknar honom och med tanke på allt ni har gemensamt så måste det vara förfärligt för dig att han brutit på detta vis.

Ändå har jag svårt att tänka mig att det skulle vara bra för dig om ni hittade tillbaka till varandra. Ni är inte "som gjorda för varandra", du passar väldigt bra för honom men inte tvärtom. Som era horoskop ser ut så måste han ha kostat dig enorma mängder energi. Men det gör det inte lättare att gå vidare, tvärtom faktiskt - du har ju investerat så mycket i relationen, och så bara tar den slut. Det går att jämföra med att bygga ett hus och så en dag så finns det bara en obebyggd tomt där huset nyss stod. Det är svårt att acceptera, och svårt att gå vidare från. Detta är ett av skälen till att många håller fast vid alldeles för kostsamma och svåra relationer.


Jag kan inte säga något om hans nuvarande relation eller hans framtid - jag kan bara spå den som ställer frågan. Att han inte vill träffa dig eller ens ha kontakt med dig är ett elände med tanke på att ni har gemensamma barn, och jag vet inte varför han valt att göra så - men jag kan misstänka att det beror på att det finns så många band mellan er, och kanske också på att han vet att du har anledning att vara besviken, sårad och arg. Det är ett vanligt (men trist) mänskligt beteende att man undviker den som man har gjort illa.


Mina tarotkort säger att din väg till lycka är att du bryter helt med honom. Det blir inte lätt. Men genom att göra det och istället fokusera på dig själv så öppnar du för en hel rad positiva förändringar i ditt liv, positiva förändringar som du både förtjänar och behöver. Även kärlek väntar i framtiden, men du måste hela dig själv först. Bland annat behöver du lära känna dig själv på nytt, för den du ser dig som nu är väldigt mycket en del av relationen mellan honom och dig. Inte den du är när du står på egna ben.

37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page