top of page
  • Skribentens bildTor

Han har en annan

Jag är våldsamt förälskad i en kille som jag jobbar ihop med. Känslorna är ömsesidiga. Till saken hör också att han är sambo och har barn. Hans förhållande är inte bra och har inte varit det på länge. Vi pratar mycket om våra känslor och om hur vi mår. Vid ett par tillfällen har vi dessutom haft sex med varandra. Han säger att han känner starkt för mej, men att han är rädd för att bryta upp sitt förhållande. Jag skulle verkligen göra allt för honom. Min fråga är nu om han kommer att ta tag i den här situationen. Jag vill inget hellre än att det ska bli han och jag. Jag vill inte ha någon annan.

"Kär & galen"


Kärleken väljer inte alltid lätt och definitivt inte alltid "rätt"

Svar: Nej, vi publicerar inte födelsedata som inte redan är "officiella" (som vissa kändisars).

Din situation är verkligen inte avundsvärd. Du har förälskat dig i en man som sitter fast i ett förhållande redan, har barn, och går bakom ryggen på sin nuvarande. Skall man vara realist så finns ju chansen att han skulle göra likadant mot dig med tiden, om ni blev ett par. Det är sannerligen ingen kul sits.

Kärleken väljer ju nu inte efter vad som är mest lämpligt ...


Jag har jämfört era horoskop och det finns väldigt starka band mellan hans Mars och din konjunktion mellan Merkurius och Venus - något som leder till både erotisk spänning och elektrisk vänskap. Han kan fungera som inspirationskälla för dig och ta fram dina mest kreativa drag, särskilt om du skriver. Att ni är Stenbockar båda två gör ju också att ni är lika på många sätt även om han visar upp fler av Stenbockens istadiga sidor och tecknets råstyrka, medan du är mer rörlig och mera kritiskt lagd. På lång sikt, om ni blir ett par - visst kan det gå. Jag skulle kunna precisera oddsen bättre om jag hade åtminstone din födelsetid (jag kan inte avgöra om du har Månen i Skorpionen eller Skytten utan den och det är mycket väsentligt). Hur som helst finns det två rejäla svårigheter som jag kan se. Dels krockar ni när ni skall lösa konflikter. Dels finns det många band mellan hans Mars och dina planeter och det skapar en rejäl gnista men också en ostadig grund att stå på där det är lätt hänt att det blir helt och hållet på hans villkor, ert förhållande. Mars har en tendens att ta för sig, och att lyssna mycket dåligt och kompromissa ännu sämre.

Mina tarotkort säger att sannolikheten är stor, tyvärr, att ert förhållande stannar på den nivå det är nu och sedan stagnerar. Jag kan inte fråga korten hur han har tänkt, men det verkar sannolikt i och med den förutsägelsen att han inte har planer på att bryta upp ur sitt förhållande, inte just nu i alla fall. Taroten säger att du kommer att bli besviken och ger dig rådet att glömma honom ... men bara du kan veta vad du måste göra.


Ett allmänt tips är att det praktiskt taget aldrig är en god idé att ha sex med någon, om du vill ha honom och han har ett förhållande redan. Det gör det alldeles för lätt för honom att bara låta saker förbli som det är. Bättre är att ställa som villkor att så länge ni inte är ett par, så har ni inte sex heller. På sätt och vis är det väl dessutom mera renhårigt

58 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page