top of page
  • Skribentens bildTor

Han finns alltid i mina tankar

Det har nu snart gått ett år sedan jag mejlade en fråga till er (nov. -19). Jag frågade om en man jag träffat och som fortfarande ständigt finns i mina tankar, han känns som min själsfrände. Svaret jag fick var att vi matchar varandra väldigt bra som grundpersonligheter. Jag skrev ett brev där jag skrev att han berört mej med sitt sätt att vara och därtill är lika trevlig som ser bra ut. Varför jag skrev detta brev var att jag efter att ha sett honom och hans bror i Stockholm och jag blev helt betagen av just honom. Jag såg honom igen året därpå och det kändes likadant. Det gick någon månad och jag bestämde mej för att besöka den affär där han jobbar. Jag gick dit en torsdag men affären var stängd fastän den skulle vara öppen. På tisdagen gick jag dit igen och han var där. Jag stannade i 3 timmar och vi pratade oavbrutet om allt möjligt. Jag gick dit en gång till efter några veckor och det var lika lätt att prata. Men så 3:e gången var det annorlunda. Vi pratade om relationer. Hans bror höll på att skilja sej. Han tyckte att man i allmänhet skiljer sej för lätt, vilket jag inte höll med om då jag tror att det är en lång process för dom flesta. Jag frågade: - Vad har du för bra recept på att hålla ihop? Han sa: - Jag har inget särskilt men respekt är viktigt. Det tycker jag också men det allra viktigaste sa han inte, vilket jag tycker är kärlek. Jag fick både tunghäfta och rodnade och kände att det var svårare att prata. Efter att ha kommit hem skev jag det där brevet. I brevet skrev jag också att han verkar leva det liv han vill leva och önskade honom ett fortsatt bra liv. Kanske blev han arg eller blev bara lite road. Sedan dess har vi setts ett par gånger och han har inte varit särskilt pratsam och har sett rätt spänd ut. Jag vill inte att han skall känna att jag förföljer honom men det kanske är det jag gjort. Jag har aldrig gjort något liknande, men inte heller känt så här starkt för någon heller. Det är nu över ett år sedan jag såg honom. Min fråga är nu. Vad tycker han om mej? Har han några känslor för mej? Finns det någon chans att det blir något mellan oss. Skall jag besöka honom igen eller försöka glömma honom? Finns det i så fall någon annan för mej? (jag vet att min före detta man vill ha mej tillbaka , men jag vill ej). Hoppas så innerligt att jag får ett svar. Jag har också en fråga till och den är lite kortare och konkret. Jag är intresserad av healing och fick som svar från Tor på vilket arbete som skulle passa mej: vård, friskvård och främst själavård. Min fråga är skulle jag passa som healer? "Min tur"


Healing - särskilt reiki - skulle kunna vara en väg för dig.

Svar: Han blev inte arg men mer än en smula ställd. I från det läge som uppstod efter det att han läste ditt brev vet han inga vägar framåt. Visst fanns det ett intresse men han ville inte ta den typen av steg. Eftersom han visste hur du känner det var det också svårt för honom att prata med dig. Han kände sig pinsam eftersom han inte visste hur han skulle förhålla sig. Chanserna att det blir något mellan er nu är tyvärr inte stora. Du har dock rätt när du inte vill gå tillbaka till ditt ex. Det är en relation som det är bättre om du har bakom dig. Reiki-healing är en bra väg in i healingen. Det finns kurser och på bara någon månad vet du om det alls är något du trivs med. Annars finns det mycket annat som passar dig och fortfarande är det själavården som ligger närmast

42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page