top of page
  • Skribentens bildTor

Höstbebis???

Jag blev spådd för 4 år sen att jag skulle bli gravid och få en liten kille. Spåkvinnan kunde också se hur många barn jag hade tidigare och även könen på dessa. Själv börjar jag bli till åren (närmar mig 50) så jag tvivlar starkt på att jag ska få en till. Har nyligen träffat mitt livs stora kärlek och sexlivet är på topp. Så längtan att bli gravid har kommit tillbaka. Vad tror ni, kan det omöjliga vara möjligt???


Svar: Utan att få dina födelseuppgifter inklusive födelse ort och tid (timme, minut) kan jag inte säga så mycket men visst är det tekniskt möjligt, dock knappast utan medicinsk hjälp. I din ålder är det inte bara svårt att bli gravid, det är också ganska farligt att vara det. Vill du bara känna hoppet att det kan gå så sluta använda skydd och se vad som händer, oddsen är väldigt små men inte obefintliga. Om du däremot verkligen vill ha ett barn är adoption det säkraste sättet för inte ens med den bästa fertilitetsvård i världen kan man garantera framgång. Dessutom blir det svårare och svårare ju äldre man blir men allt det här vet du. Så det är en fråga om insats;

Chanserna är inte noll men det kommer behövas hjälp

eller så kan ni söka en adoption och troligen bli föreslagen ett något äldre barn (eftersom många länder ser er som för gamla för att få adoptera ett spädbarn). Lycka till

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page