top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Gjorde jag rätt som lämnade honom?

FRÅGA TOR OCH HANNA

Hej! Jag har nyligen avslutat en kortare relation. Inte något jag egentligen önskade ta slut men pga av omständigheterna gjorde jag det valet. Och nu är jag minst sagt förvirrad. Gjorde jag rätt? Kommer vi hitta tillbaka till varandra? Tacksam för svar.

”S”


Svar: Kort svar – ja du gjorde rätt. Om jag inte minns fel skrev jag om er relation tidigare och konstaterade att det var värt att ge det ett försök men att det fanns komplikationer. Nu har du ett halvt facit.

Och visst kan ni hitta tillbaka till varandra, men vill du egentligen det? Han är en rätt fantastisk person men det är du med och er relation framöver kommer ske på någons bekostnad. Den ena av er kommer växa och den andra kommer få betala för det. I allra bästa fall kan ni turas om men det är inte en trolig utveckling givet vilka ni är som personer.

Era olikheter är inte sådana som jämnar ut sig med tiden utan såna som skaver och blir större så antingen är det de sidor ni lär er att älska och bygger kärleken på eller så kommer det att äta upp era känslor och det senare är i det läget du är nu betydligt mycket troligare.

Du har goda instinkter och väljer mycket sällan fel. Det finns betydligt bättre matchningar för dig i en inte allt för avlägsen framtid.

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page