top of page
  • Skribentens bildTor

Finns ett äktenskap i min framtid?

Kommer jag att förlova eller gifta mig?

Anna


Det finns en stark relation i din framtid men den är inte helt i rosa.

Svar: Det är lite komplicerat. Ditt horoskop pekar på att du bildar djupa vänskapsband och har lätt att skapa relationer men också på att de sällan djupnar till kärlek men ger inga svar på varför det i sig ska hindra att du får till det relationsmässigt.

Mina Tarotkort säger att du är en stark person som bygger en bild av hur en relation kommer utvecklas ofta redan innan den startar och att du sedan blir osäker på vart den är på väg när den sedan utvecklas annorlunda än du hoppats på. Det gör att du antingen försöker ”fixa” den på egen hand eller att du helt enkelt utgår från att den inte leder dit du vill och det leder bort från kärleken. Detta är dock bättre än när du testar den andra vägen och ger och ger av den stora varma källa som är ditt hjärta och den andre tar och sedan börjar ta för givet. Det går ofta till en punkt när du inser att det är ohållbart och från den punkten framåt är relationen dömd.

Det leder till att jag frågar min nya Afrikanska Tarot (som jag gjorde en video om på vår youtube-kanal) och den är lika rättfram och onyanserad som vanligt:

Din framtid i äktenskap beror på om du kan nöja dig med mindre!

Din relation kommer inte ge dig allt du hoppas på så välj det som är viktigast och bygg från det. Din sanna lycka är inte i ett förhållande men förhållandet lägger grunden för lyckan utanför det.

I översättning JA det kommer bli av men som en del av ditt framtida liv – inte hela livet.

Jag utgår från att du har följdfrågor och svarar gärna på dem men som sagt, det är mer komplicerat än det verkar och det verkar också finnas underliggande orsaker som har med vem du är och vad som hänt i ditt liv tidigare att göra.

Men ja det lär bli av.

60 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page