top of page

Finns det någon för mig?


Jag börjar mer och mer längta efter kärleken, kommer jag hitta den snart? Börjar tvivla på om det verkligen finns någon för mig. Hur kommer år 2020 bli?

"Lejonet"


Svar: Tack för att du skickade med dina födelsedata, det gör det mycket lättare för mig att komma med ett precist svar.


(Vi skriver aldrig ut födelsedata i frågorna och vi ändrar detaljer som kan göra att någon går att känna igen, om någon till exempel skriver "Jag saknar mina grannar från Borås" så tar vi antingen bort "från Borås" eller byter ut Borås mot någon annan ort.)


Du har ett väldigt, väldigt speciellt horoskop. Alla horoskop är unika men sedan finns det vissa som passar perfekt ihop med rätt pusselbit och inte med några andra. När du hittar kärleken så kommer den troligen att fungera perfekt med en gång och dessutom vara livet ut. Men din partner måste vara exakt precis rätt, och det kan ta ett tag att hitta just den rätta personen. Det kan också vara bra att det tar lite tid. Stor kärlek kan vara väldigt uppslukande och i stort sett stjäla all tid och energi man har, särskilt de första åren, så då är det inte så tokigt om du hinner få lite livserfarenhet och hinner bestämma dig för vilka saker du vill eftersträva innan kärleken slår till.


Varje horoskop består av en blandning av fyra element - eld, jord, luft och vatten. Sedan finns det horoskop som verkligen betonar ett eller två element, eller som helt saknar ett av dem. I ditt fall är du en koncentrerad kombination av jord och eld, en mycket sällsynt kombination. Din stora kärlek kommer antagligen att vara jord-eld, som du, eller också raka motsatsen, luft-vatten. Jord-eld är unikt på så vis att det kombinerar handlingskraft och snabba beslut (eld) med råstyrka, uthållighet och eftertanke (jord). Det motsatta kombinationen, luft-vatten, kombinerar intellektualism och logik (luft) med känslogrundade beslut och intuition (vatten).

Så det du letar efter är antingen någon som är lika uthållig, jordnära och modig som du, eller någon som är raka motsatsen till jordnära, kanske någon som är forskare eller ägnar hela sitt liv åt den andliga sfären. Eller en konstnär av något slag.

Jag vågar inte säga vilket stjärntecken men skulle vilja påstå att chansen är god med en Lejon-Jungfru (någon född 20-26/8) eller en Vattuman-Fisk (15-21/2).


Jag måste skjuta in här att du också har en särskild talang för att lära ut saker till andra och att det är när du undervisar, är handledare eller ger instruktioner som du har störst chans att hitta kärleken. Alltså inte exakt medan du undervisar, men under perioder då utlärande i någon form är en stor del av ditt liv.


Du frågade hur det ser ut 2020. Du har tur i kärlek under första halvan av februari, första veckan i april, nästan hela juni-juli, som allra mest under första halvan av september, sista veckan i oktober och under andra halvan av december. Det är ett ovanligt lyckosamt år för dig. Hittar du ändå inte rätt partner under 2020 så ge inte upp, rätt vad det är händer det. Och då kommer det att vara storslaget och förändra ditt liv.


26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page