top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Första dejten efter nätkontakt - hur går det?

Fråga Tor och Hanna:

Jag har träffat en kille via internet och eftersom vi nu i stort sett har bestämt oss för att träffa varandra så har jag några frågor. Kommer det att kunna bli någonting mellan oss eller kommer allting bara att rinna ut i sanden efter det att vi träffats? Eftersom att det också kan vara farligt att träffa någon på detta sätt så skulle jag uppskatta om ni svarade. När vi pratar med varandra på internet så känns det bra, men ibland så är det som att jag inte riktigt förstår honom, kommer det att kunna bli någonting mellan oss eller är han ytterligare en kille som bara vill hoppa i säng? Jag har bara träffat sådana killar och jag hoppas att det någongång ska bli min tur att träffa någon vettig kille som har annat i huvudet.

"undrande"


Träffas ute bland folk första gången och välj en plats du gillar och är bekväm med.

Svar: Det är inte så farligt att träffa folk på Internet som det ibland framstår i media. Men som grundregel är det alltid smart att ses ute bland folk första gången eftersom man ju faktiskt inte känner varandra.

Ett krux med Internet är också att folk ofta är måttligt sanningsenliga och då finns ju risken att man blir besviken längre fram, när drömprinsen visar sig vara tjugo år äldre än han uppgett och inte alls är kärnfysiker ...

Astrologiskt orsakar Internet också bekymmer. Det man märker hos den andra är inte Ascendenten (det man i vanliga fall ser först) utan Merkurius och Uranus. Följden blir att när man sedan ses är personkemin inte alltid den man föreställt sig.

I just det här fallet, om han uppgett korrekta födelsedata, passar ni inte perfekt ihop men det kan vara värt en chans. De två största problemen är att ni är så olika människor och att ni har så olika syn på kärlek. Men det kan kanske lösa sig eftersom du vill ha just en stadig relation, för den är han som är den mer återhållna och långsiktiga av er faktiskt.

Och även om du kanske blir lite besviken vid första träffen (risken finns, för hans Merkurius stämmer finfint överens med din Sol, och det är hans Merkurius du sett mest av hittills) kan det vara värt det att hålla ut och ge det ett par chanser till efter det

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page