top of page

Följdfråga om matchning


Att det fanns hinder i vägen visste jag redan och jag tror att jag kan fixa dem. Passar våra horoskop ihop? Jag har inte födelsetiden för nån av oss.

"A R"


Svar: Det räcker med år, månad och dag. Sedan får man ibland försöka lista ut vilket tecken Månen befann sig i. Olyckligtvis kan hans vara i Jungfrun eller Vågen, och din i Vågen eller (om du är född sent på kvällen) Skorpionen. så just den här gången hade det varit behändigt med exakt födelsetid.


Ni passar ihop på många vis, ni trivs med samma vardag, samma vänner, samma resor, samma intressen, samma humor - fast inte exakt samma, vilket skulle kunna bli tråkigt. Ni upplever båda två att livet blir rikare och bättre tillsammans med den andra. Era konflikter kommer att uppstå sällan, vara förfärligt intensiva men sluta på en positiv ton för det allra mesta.


Låt oss prata lite om din Måne. När något händer som gör dig upprörd eller engagerad, hur reagerar du då? Är du den som vill prata om händelsen och dela den med andra, och som vill resonera igenom saken innan du fattar något beslut? Eller är du i första hand empatisk, så att du tar in det känslomässiga först, och du delar bara dina känslor med dig själv eller med någon du verkligen litar på? Om du är typen som vill prata med andra det första du gör, så har du antagligen Månen i Vågen. Om du håller saker för dig själv och går efter hjärta och intuition i första hand så har du antagligen Månen i Skorpionen.


Om du har Månen i Vågen kan du ha lite svårt att förstå hans sätt att tackla vardagsbekymmer och sociala situationer, och du kommer aldrig att känna att du vet exakt var du har honom. Det är inget stort problem, men du kommer att känna dig tryggare om du har Månen i Skorpionen. Har du det, så kommer du att förstå precis hur han tänker och varför han gör som han gör.


Men i övrigt matchar ni väldigt bra. Ni kan bli riktigt goda vänner också och inte "bara" ett kärlekspar. Det är en mycket bra grund att stå på. När ni faktiskt är olika så är ni det inte på ett sätt som skapar problem. Möjligen finns det ett undantag och det är att du inte riktigt trivs med sättet han är romantisk på. För att förenkla lite är han lite som en Jane Austen-film medan du är mer som "Ghost". Men det borde inte spela så stor roll när allt annat går som på räls.

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page