top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Får mitt barn ett syskon och håller min relation?

Frågor:

1. Finns det något i mitt horoskop som motverkar chansen att få ett syskon? 2. Finns det något vi kan göra för att bättra på chanserna? 3.Syns det någonstans i mitt horoskop hur många barn jag kommer få? Jag vet ju att kräftor och vädurar inte skall fungera så värst bra ihop, men än så länge gör vi det i alla fall. har läst någonstans att det finns så många par av den konstellationen att det måste finnas något gott..:-)) Tack för en bra site. "C"


Kräftor och vädurat är en dynamisk och ibland överväldigande kombination

Svar: Det finns inga saker i ditt horoskop som direkt försvårar för dig att bli med barn - eller att få dem. För att bli med barn behöver du inte göra något speciellt men under graviditeten finns det en del saker som du kan göra för att förbättra för dig och ditt barn. Undvik syrliga frukter och godis. Alltså var lite försiktig med halstabletter, citrusfrukter och allt som innehåller syra (dvs också alla preparat med acitylsalisylsyra). Ta gärna vitamintillskott istället (för c-vitaminer men undvik c-vitaminbrus och ta kombitabletter istället (om du känner att du behöver det). Choklad och andra bönprodukter är bara bra för dig och det skadar inte om du tar det lugnt med träningen och drar ner lite på tempot heller men du behöver inte gå till överdrifter. Låt bara bli att göra det som egentligen är viktigare för andra än vad det är för dig själv.

Det finns markeringar för två barn i ditt horoskop, men de är inte definitiva. Om de stämmer (min gissning 65-70%) bör du få ett barn till 7 eller 8 år efter det första, så det börjar närma sig (tiden är dock det osäkraste i det här fallet).

Ja Kräftor och Vädurar brukar få problem. De är båda väldigt starka och vill gärna leda och bestämma riktningen själva. Det leder oftast till dynamiska förhållanden som inte sällan slutar ganska brutalt. I ert fall finns det dock mycket som talar till er fördel, särskilt eftersom du inspirerar honom till att växa på jobbet - i stället för på din bekostnad. Det blir nog inte en dans på rosor alla dagar men det är ett förhållande som det är värt att slåss för - ni stärker varandra och bör kunna hitta nya vägar när ni stöter på problem som kanske skulle knäcka andra.

Lycka till med familjen

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page