top of page

Får jag en dotter till?


Grattis på födelsedagen, Hanna! Jag har två frågor, som du gärna får svara på, om du vill förstås!

1. Jag har redan en adopterad dotter. Skulle gärna vilja ha ett biologiskt barn också! Ser du något sådant? Önskar mig ännu en dotter, frisk, går den önskan i uppfyllelse?

2. Är det något jag behöver veta just nu? Något anmärkningsvärt som kommer upp?

"L"


Svar: Tack för gratulationen! Tarotkorten säger att det finns, eller kanske rättare har funnits, hinder i vägen för ett biologiskt barn. Läget ser bättre ut nu än förut men frågan är ännu inte avgjord. "Lyckans Hjul" dök upp, så det är antagligen någon annan händelse som måste hända (eller inte hända) först. Det kan mycket väl vara så att det krävs en medveten ansträngning från din sida också. Jag tror ändå att chansen är ganska stor, hade det varit bättre att ge upp önskningen så hade taroten sagt det.


Korten la till att chansen att lyckas med själva befruktningen är större i gränsen mellan två stjärntecken (inte allmänt, utan just för dig). Jag skulle vilja lägga till att bästa chansen att "tillverka" en dotter har man runt sin egen månfas, det vill säga om du själv är född vid nymåne är det störst chans vid nymåne, och också mest sannolikt att barnet föds vid nymåne.


Mina kort hälsar också att du är mycket klok och att du borde lita mer på din egen förmåga att förvandla drömmar till verklighet. Och att du har en del obearbetad skräck i bagaget som du inte riktigt vill ta tag i. Det är i förlängningen inte bra för dig, och du behöver inte vara så orolig för att andra ska påverkas om du tillåter dig själv att bearbeta saker och eventuellt må dåligt under processen. Det blir inte så illa som du tror.

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page