top of page
  • Skribentens bildTor

Får jag barn igen?

Jag fick missfall i december förra året. Min sambo verkar inte vilja göra några mer försök till fler barn. Han har ett och jag två sedan tidigare. Jag har alltid längtat efter ett till. Kommer det att inträffa, kommer jag att få ett barn till?

Maria


Det är ingen självklarhet att du blir mamma igen men inget hindrar det heller

Svar: Din sambo avskyr vad förlusten gjort med dig och sväljer sina egna känslor för att inte utsätta dig för mer smärta. Han väger risken för något han vet mot en känsla han inte satt i ord eller är säker på och det han vet vinner. I alla fall just nu. Det är inte självskrivet att du får ett barn till (i alla fall inte om du har minst en son) men det finns inget som utesluter fler barn.

Prata med din sambo om vad han känner och hur han ser på att få fler barn och prata känner mest. Om han öppnar sig för sina känslor öppnar han sig för dina och då kommer han våga försöka igen.

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page