top of page
  • Skribentens bildTor

Ett utmanande halvår

Hej! Kan ni säga nåt om mig o min partner, nåt roligt som händer i framtiden, kommer vi hålla ihop resten av våra liv, allt känns så rätt nämligen... så kul o veta om Ni ser nåt och isåfall vad om denna relation

Kär kräfta

Ett halvår fullt av spännande utmaningar väntar er.

Svar: Det är inte ofta man ser en relation som så starkt är baserad på passion och personligt val och så lite på astrologiska förutsättningar som ert.

Det vore väldigt spännande om jag haft era födelsetider på timme och minut och vilka städer ni föddes i för banden mellan er är så ovanliga för par i längre relationer att jag skulle vilja titta på ”ödesbestämdhet” och om ni har en historia tillsammans i tidigare liv (något jag oftast låter ligga åt sidan – det finns vanligen alldeles tillräckligt att säga om det liv man lever nu för att behöva bita tag i det som svunnit)

Det märks hur kär du är redan i frågan eftersom du skriver hans födelseuppgifter före dina egna, något nästan ingen gör, och det är en starkare motor än alla förutsättningar i världen.

För ser jag till era horoskop bara så kommer den här sommaren och den framtid ni har te sig väldigt olika för er beroende på vems synvinkel man tar.

Korten pratar om stora förändringar som ligger framför er – äventyr, utmaningar och troligen också erbjudanden som gör att ni kommer få slåss för er kärlek på nya sätt (troligen har det med resor att göra och att en kan bli erbjuden att jobb på en annan ort till exempel.)

.Det är ett mycket spännande år som väntar där det enda säkra jag kan säga är att om ni står firar in det nya året tillsammans så ser framtiden ljus ut för er, barn och nya utmaningar. Tiden fram till dess blir en ber och dalbana som ni kommer kunna se tillbaka på som det som gjorde er till de ni är.

29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page