top of page

Ett horoskop beskriver både små och stora saker

Väntar med spänning om ni vill/kan berätta något för mig.

"Hälsningar AM"


Svar: Du har ett märkligt horoskop som antyder att ditt liv är fullt av viktiga och inte sällan svåra val. Många av dessa val rör förmodligen ditt yrkesliv och det kan delvis ha handlat om exakt vad du skulle arbeta med. Du har haft fler kall i ditt liv än man rimligen hinner med, och antagligen har du valt bort många alternativ. Utbildning, kultur, media, politik, vård och vetenskap har på ett eller annat sätt varit aktuellt, men med åren har det antagligen skett en kraftig dragning mot omsorg i någon form - från familjeliv till psykologi eller andlighet.

Du har alltid eftersträvat nya kunskaper och personlig utveckling men det är också exakt dessa saker som du oftast har fått offra för andras skull.


Din närmaste framtid styr du väldigt mycket över själv men du har en viktig transit (det är när en planet passerar en punkt som är väsentlig i ditt horoskop) för tillfället och det är Neptunus som passerar Chiron. Det här är en lång process som inleddes våren 2016 och som sedan har märkts mer eller mindre mycket sedan dess. Det handlar om kunskaper, utbildning och självutveckling och är kanske sista chansen i det här livet att satsa på dina personliga drömmar inom det här området. Transiten upphör nu i februari så om du inte redan har fattat ett beslut så är det hög tid. Transiter påverkar oss ofta som mest just när de "släpper".


För att avrunda med något lite mera lättsamt: Dina närmaste lyckodagar är 3-4/12, och du har tur i kärlek i hög grad 25/11-1/12 och med lite mildare effekt 2-19/12.

Om du har funderat på en resa i vinter så är 28/12-2/1 ovanligt bra dagar för det. Det gäller även kortare resor som till exempel att åka och besöka någon som inte bor precis på din hemort.


19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page