top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Ett hett val men tyvärr med ett bäst före datum

FRÅGA TOR OCH HANNA

jag är intresserad av en 15 år yngre kille kommer han bli intresserad av mig tack ha det bra

JeS


Ni fungerar bra som vänner med heta romanschanser men sämre som varaktigt par.

Svar: Jag har ställt ert parhoroskop (på samma sätt som jag gör det vi säljer i shoppen men svaret här blir mer ett sammandrag naturligtvis) och jag kan direkt säga att det finns starka band emellan er. I ert fall gör åldersskillnaden att banden faktiskt blir fler och starkare så det är inget hinder utan snarare en fördel.

Men banden mellan er talar tyvärr mer om vänskap och gemensam nytta än om partnerskap och varaktiga kärleksrelationer. Dock finns det en stark underliggande passion men mer om den senare.

Du och han har solen och månen i omvända tecken och är båda också födda under fullmånen. Det gör att ni uppfattar vad den andre är ute efter snarare än att ni förstår varandra. (Ni fyller inte i varandras meningar men ni vet båda vad den andre är ute efter.) Du ser hans praktiska behov i första hand och han förstår dina kreativa idéer och sporras av dina visioner.

Samma sak gäller när vi tittar på hur ni ser på praktiska åtagande. Vare sig det gäller hur ni vill inreda ett hus eller vad som är en bra placering av pengar hittar ni en samsyn som båda tror på

Men när det kommer till humor, utveckling, syn på nöjen och familj drar ni helt åt olika håll.

Det ni har mellan er gör att om du frågat om ni skulle bli bra partners i ett företag eller huruvida ni skulle funka bra som chef och närmast underlydande skulle jag ge två tummar upp (med en liiiiten romansvarning men mer om den senare). Ni fungerar jättebra ihop men som par kommer det bli kämpigare eftersom det som fungerar sämre är just de bitar som tar en från ”vänner” till ”livspartners”.


Det finns dock en sak som ”komplicerar” bilden och det är att det finns en stark sexuell attraktion mellan er. Han har sin Mars i Stenbocken där du har din Venus och det gör att det skapas ett sug efter den andra – särskilt eftersom ni fungerar så bra som ”vänner”.

SÅ chansen till ett starkt varaktigt förhållande är låg eftersom det ni vill ha ut av det skiljer sig och går inte att jämka med lätthet.

Men chansen till en het affär är riktigt hög. Allt som behövs är att ni gör saker tillsammans (gärna på jobbet eller i en förening eller liknande) och att ni sedan hamnar på en plats där det finns lite tid att prata och ett utrymma att slinka undan till.

Och har ni väl börjat finns det mycket lite som hindrar er från att fortsätta.

Men som sagt – ni fungerar som affär – det går mycket sämre som relation.

Om det räcker för att det ska vara värt det önskar jag dig all lycka.

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page