top of page

Ersätter jag hans förra tjej?


Jag har träffat en kille jag tror att jag är intresserad av. Det har nu kommit fram att han dejtade en annan tjej någon/några månad(er) innan han träffade mig. Han har berättat att han gillade den här tjejen, men att det är annorlunda med mig. Nu till det som får mig ur balans. Han träffade oss båda på ett nästan identiskt sätt. Men några månaders mellanrum. Jag har fått en känsla att jag ersätter den förra tjejen han träffade. Är det så? Eller är det som han själv säger - dålig tajming? Och att det faktiskt går att bygga vidare på det här?

"Y"


Svar: Jag kan inte redogöra för hans skäl men situationen i sig är inte så ovanlig. En del människor avskyr att vara singel och hittar de inte någon som är riktigt lockande så dejtar de istället vad de kan få tag i. Det kan ju också hända att det handlar om ren otur, som han säger; att han bara råkade träffa henne först men sedan hade turen att träffa dig.


Tarotkorten säger att en relation mellan er antagligen skulle bli ganska komplicerad. Fysiskt fungerar ni bra ihop, det finns helt enkelt rätt förutsättningar för bra sex, men minst en av er har bagage som kommer att störa relationen och ta tid att bearbeta. Det finns också områden där ni nästan garanterat kommer att ha konflikter som blir långdragna och svåra att lösa. Det ser ut att delvis bero på att du väldigt ogärna kompromissar, vilket är en bra sak.


När jag frågade min tarot rakt på sak om det här är värt att satsa på eller ej så sa han att det finns många alternativ som är bättre för dig. Däremot inte för honom, i hans fall är du det bästa tänkbara valet.


Jag tror att svaret på din fråga är att jodå, det går att bygga på det här. Det är inte ditt bästa val, och det blir inte så lätt, men går gör det. Bara du kan avgöra hur mycket det är värt.

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page