top of page
  • Skribentens bildTor

En storm är på väg men du står genom den

Vad ser ni i korten om mitt äktenskap?

Eveline


Ditt hjärta leder dig rätt

Svar: Du står på en plats av brutna löften och ser fram mot en framtid som inte ser ut som den ni varit överens om och framför er väntar svårigheter som drabbar er utifrån.

Detta kommer bli det som sänker er eller räddar er eftersom ni antingen förs tillsammans av nödvändigheterna och åter blir det ni varit eller slutligen tappar förtroendet för att den andre kan eller vill vara den hen behöver vara.

Kommer en nystart går vägen dit genom att erkänna att ni är svagare utan varandra och svaga var för sig. (detta gäller inte minst din partner).

Kommer ingen nystart slits det som måste finnas mellan er itu.

Under alla omständigheter kommer du hitta lugn och lycka på andra sidan. Detta är viktigt att veta eftersom oavsett om ni rider ut stormen som väntar eller kapsejsar säger korten att du hittar en ny styrka, frid och trygghet på andra sidan.

Jo en sak till, du kommer få råd som pekar åt olika håll och nästan alla menar väl MEN det bästa råden är de du kan ge dig själv. Känn inom dig vad du behöver och söker och använd det som din ledstjärna. Andra kan ge dig stöd men bara du kan lysa din väg.

Lycka till

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page