top of page
  • Skribentens bildTor

En förutsägande dröm

Jag har haft en dröm som jag grubblar mycket över! Jag hoppas att ni kan hjälpa mig! Min dröm hade jag för 2v sedan ca. Jag och min kille var utomlands vid havet, vattnet var sådär lugnt stilla och härligt blått! Vi träffar på en annan yngre kille som har en båt. Han är en icke erfaren dykare och hämtar upp fiskar som han lägger uppe på däck. Jag är förbryllad över att han inte tänkt på att de kanske är giftiga eller fridlysta. Den första fisken han tar upp är en sådär blåsfisk tror jag att det heter. En sådan som blåser upp sig när den blir skrämd. Denna är mellanblå med ljusare blå prickar på. Den andra fisken är en likadan art men den är orange med ljusare orangea prickar. Den tredje fisken är en sorts flundra denna är guldfärgad/med gult i. Under tiden är min kille bara passiv, men jag känner mig otroligt lycklig i drömmen och framförallt trygg att han är där med mig. Vad kan allt detta betyda?? Jag kommer ju fortfarande ihåg den så tydligt! "Therése"


En giftig fisk tyder inte alltid på en giftig händelse

Svar: Det här är en mycket tydlig förutsägande dröm. Den betyder att du kommer att utsättas för tre frestelser i form av tre möjligheter som alla leder till var sitt livsöde. Att du känner dig lycklig är för att du inte behöver välja. Det finns inget tvång för även om du inte väljer någon av de möjligheter som väntar dig så väntar dig ett gott liv. Att din kille är passiv är för att det här är dina möjligheter och dina val. Han är mer en del av resultatet än av ditt val.

Den första möjligheten är den blå blåsfisken. Det är en jobb där du kommer att synas mycket och som ger dig bra betalt. Priset för det är att du måste föreställa en person som du kanske inte egentligen är. Det leder också till ett umgänge som är lockande men som samtidigt kostar många av dina gamla vänner. Den andra är ett sämre betalt jobb, ett där du jagar dina drömmar, troligen är det utomlands. Också det kostar mycket av det du har och belöningen blir inte lika stor i pengar men den lägger grunden till en karriär. Den tredje fisken är ett långsiktigt åtagande. Ett där du binder dig för många år men som skänker trygghet på bekostnad av äventyr och berömmelse. Du kan inte ta alla men du kan byta åtminstone en gång. Den blå blåsfisken leder till ett uppbrott från din pojkvän, Den orangea blir samma men utan svek medan flundran leder till att ni fortsätter att vara ett par. Du kommer att få ett mycket omväxlande år då det händer mycket och frågan för dig är mer vad du vill offra på vägen dit du vill komma

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page