top of page
  • Skribentens bildTor

En dröm med ett starkt budskap

Jag undrar om ni kan hjälpa mig att tyda en dröm jag drömde häromnatten och som jag sedan dess funderat mycket på, eftersom jag minns den så tydligt. Jag var vid en tjärn i skogen. Vid sidan av tjärnen fanns någon form av "kraft", jag upplevde det som en jätte, men jag såg aldrig tydligt vem eller vad det var. I alla fall var en mindre del (kanske tio - femton procent) i sidan av den här tjärnen täckt med en sorts "rutnät". När jag frågade varför, svarade den här kraften/varelsen att det var döden som fanns där under och att den inte gick att se för oss. När jag tittade ner i resten av tjärnen, såg jag att där simmade det omkring bebisar. De hade öppna ögon och såg lyckliga och nöjda ut, men simmade långt under ytan. Sedan hade jag plötsligt en bebis i min famn. Jag vände upp och ner på den för att "tömma ur" vattnet jag trodde att den hade fått i lungorna och så hostade den upp vatten två gånger. När jag höll den så såg jag att den hade ett rött sår, stort som en femkrona ungefär, på sidan av huvudet. När jag höll i bebisen, tror jag att min pojkvän fanns intill mig, men det minns jag inte säkert. Sedan minns jag inte mer. Jag hoppas att ni kan hjälpa mig med någon tolkning! Tack förresten för en mycket bra sida!

Hälsningar "Drömmaren"


Beroende på drömmarens ålder kan drömmen ha olika innebörd men troligen är det en dräm om bebislängtann

Svar: Tack för berömmet. Vi jobbar hela tiden med att hitta nya sätt att presentera material på på ett spännande sätt men frågespalten och era frågor kommer alltid vara i centrum.

Komplicerad dröm som kan ha olika betydelser främst beroende på hur gammal du är. Drömmen har ett litet men starkt budskap som beskrivs om och om igen på olika sätt. Min misstanke är att du är mellan 16 och 26 år gammal och då handlar drömmen med all säkerhet om att din kropp och din själ på olika sätt förbereder sig på att få barn. Döden under rutnätet är farhågorna om vad du får ge upp om du skaffar barn, riskerna för ditt liv, din hälsa osv. De tar upp en ganska liten del av sjön för att de egentligen inte är ett stort problem i sammanhanget. Bebisarna är just bebisar. Såret på bebisen du tar upp har en dubbel funktion; dels är det ett sätt att väcka känslor av att du måste göra något aktivt och dels ett mer medvetet försök att försvara din medvetna inställning att det inte är läge, inte passar och att du inte vill (genom att förvandla drömmen till en "äcklig" mardröm).

Drömmen är en påminnelse om att din "biologiska klocka" tickar och att det finns en växande inre längtan att bli mamma hos dig. Det betyder inte att du är havande, eller att det är en god idé att bli mamma nu men det betyder att det är dags att tänka på de frågorna på ett annat, och mer direkt sätt.

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page