top of page
  • Skribentens bildTor

En dröm med betydelse för relationen

Jag är en person som alltid drömmer komplicerade och långa drömmar. Jag kommer dessutom ihåg dem efteråt, i detalj. Men det finns en särskild dröm som jag skulle vilja fråga om. I drömmen var mamma och jag (som håller på att övningsköra för tillfället) ute och körde bil. Jag satt i framsätet medan mamma körde. Mamma körde ovanligt slarvigt och fort. Hon skyndade sig och verkade tappa kontrollen över körningen och hela tiden sa jag åt henne att lugna ner sig, men hon verkade inte lyssna. Snart körde hon in vid ett järnvägsspår. Runt omkring oss var det skräpigt och en massa ogräs fyllde spåret. Mamma körde och körde, tills vi slutligen kom fram till en enorm grind som blockerade vägen. Jag minns att jag i drömmen kände olust och rädsla över att inte kunna köra vidare, men jag steg ur bilen, klättrade upp för grinden - och försökte öppna den med foten ( försökte få upp ett rep över en spak för att öppna den). Just när jag skulle öppna grinden så fick jag se att en liten sjö fanns bakom den. Sjön var mörk och verkade smutsig. Det var som om den enorma grinden var en slags vägg och om jag hade öppnat grinden så hade hela sjön svämmat över mig och mamma. Jag fick panik och försökte dra tillbaka foten för att stänga grinden innan den öppnades. Jag lyckades, klättrade ner igen och pustade ut. Där tog drömmen förmodligen slut. Vad betydde den? Hade denna dröm ett speciellt budskap, vilket? "The dreamer"


Svar: På sätt och vis har din dröm en betydelse. Jag gissar att du ibland övningskör med din mamma och det ligger till grunden för den här drömmens betydelse. att hon så direkt är din lärare öppnar för att hon också börjar lära ut annat till dig som hon tycker är viktigt. Saker där du och hon inte riktigt delar åsikt. Du tar mer än du brukar just nu (eftersom att du vill ha hennes kunskaper på ett område) och det öppnar för en konflikt mellan er. Drömmen antyder också att hon har börjat behandla dig mer som ett barn igen och mindre som en jämlik (vilket hon har gjort ganska länge) och den varnar för att det kommer en stor konflikt mellan er om du inte får henne att förstå att ni är mer jämlika än hon tycks ta för givet just nu.

I korthet betyder det att du bör ta upp sådant med henne som du stör dig på JUST NU men undvika att dra upp gammla osämjor då det bara leder till stora konflikter

36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page