top of page
  • Skribentens bildTor

Du har goda förutsättningar för andlig kunskap

Hej! Jag undrar vad jag är ämnad till i livet? Att lära mig Shamanis? Tack! Mvh

Chris


Det är i övergångarna mellan olika stadier i livet du kommer verka mest

Svar: När jag började ställa dit horoskop tänkte jag att du för att ha förutsättningarna behövde ett starkt 9:e hus med ett rätt starkt 8:e hus och ser man på:

Med Solen i 8:e huset som är i Väduren samt Venus och en konjunktion mellan Mars och Saturnus i 9:e som har spetsen i Oxen känns shamanism som ett bra val.

Du är starkt grundad i naturen och har lätt att glida över kunskap förmedlat av många generationer och du kommer hitta ett bra och personligt sätt att samla och förmedla den kunskapen på.

Jag vill ta fasta på kombinationen av Eld och Jord här och säga att din styrka bör ligga i hur du hämtar kunskap och får kontakt med andrar och naturkrafter. En väg där det finns tydliga ritualer och metoder att skapa kontakt med och genom.

Shamanism, Wicca eller animism av den typ vi har i naturreligioner är bra val eftersom de alla har en kärna av HUR vilket kommer hjälpa dig att fokusera det du gör ditt lett VAD.

Att lära dig använda dig av dina förmågor är dock inte målet utan vägen. Du är inte ämnad åt att BLI något utan att GÖRA något med det du kan och kommer kunna.

Dock kan jag säga att det mest kommer at ha att göra med trygghet, trivsel och att hjälpa människor runt och med övergångar till och från livet

64 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page