top of page
  • Skribentens bildTor

Drömsex med mitt ex

Fråga: Jag har haft en dröm om min före detta pojkvän tre nätter i rad nu, i den första drömmen så var jag nära på att vara otrogen med mitt ex mot min nuvarande pojkvän, Men det kom aldrig så långt. I den andra drömmen så kysstes jag och mitt ex och jag var då otrogen mot min pojkvän. och nu i den senaste drömmen så drömde jag att jag var singel och hade då sex med mitt ex.

Jag skulle vilja veta vad dessa drömmar betyder? och om det kan vara så att jag undermedvetet fortfarande har känslor för honom? Tack för en bra sida.

ValkyriaSvar: Nej det är inte känslor för honom så mycket som tveksamhet mot din nuvarande. Ditt undermedvetna jämför det du har nu med det du hade då och eftersom det händer flera nätter i rad så kan jag bara konstatera att det finns brister i ditt förhållande. Du känner dig inte uppskattad som du vill vara och min misstanke är att ert sexliv känns mer "ömsint" än "hett" just nu. Otrohet med ex i drömmar handlar i princip aldrig om känslor för denne utan om självkänsla och egna - för tillfället ouppfyllda - behov.

95 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page