top of page
  • Skribentens bildTor

Drömmen handlar om vägval och ett möjligt annat liv

Brukar ofta drömma att jag går i skolan och att jag av någon anledning tar en kurs i gymnastik och att hur jag än försöker så missar jag alltid lektionerna. Ofta är det i slutet av en termin och jag får reda på att jag skulle ha tagit dessa lektioner och då brukar jag i drömmen först få panik och sen en känsla av att "whatever" Tränade på gym för några år sedan när jag gick på gymnasiet, men lade inte ner någon större energi i skolans gympa. I min senaste dröm hade mina svarta gymnastikskor en viktig del.. jag fick inte ha dem när jag gick i skolkorridoren utan var tvungen att i farten kasta av mig dessa för att samtidigt försöka ta på mig ett par nästintill likadana svarta skor. Och jag kände mig ganska irriterad pg.a av detta... Kan ni hitta nån mening i mina virriga drömma? :)... "Johanna"


Drömmen handlar inte om hälsa eller form utan om de val du inte gjorde

Svar: Det är inte en dröm som handlar om att "komma i form" eller något liknande men den har en ganska stor betydelse. Du saknar något av den som du var då i ditt liv nu och gymnastiken symboliserar det vägval du gjord. Man kan säga att din hjärna undrar vad som varit annorlunda idag om du valt att gå en annan väg då. Om du satsat på den där grejen du viste att du gillade men valde bort eftersom ingen annan trodde på det. Min gissning är att deu får den här drömmen när du mår ganska bra i ditt liv men att du inte känner att du får så mycket uppmärksamhet eller feedback som du upplever att du förtjänar. Om du ska göra något åt drömmen så är det att utveckla den där hobbyn som du trodde på men kanske inte ens började med, eller läsa det där språket, eller träna den där förmågan, eller vad det nu var som du la åt sidan.

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page