top of page
  • Skribentens bildTor

Drömmar om vatten

Fråga Tor och Hanna: Jag drömmer väldigt ofta om vatten, sjöar, att jag simmar, att jag nära på drunknar, att jag hittar konstiga muterande djur osv osv.. Jag undrar om ni kanske har något svar på varför jag drömmer om vatten. En del av dessa drömmar är otäcka, men när jag vaknar så vet jag att det inte är någon fara, lite svårt att förklara..

Hoppas på ett svar från er.

"Anthurium."Svar: Drömmar om vatten är ganska vanliga, i ditt fall (eftersom du har olika typer av drömmar om vatten och att det inte är ovanligt att du får drunkningskänslor) handlar det troligen om nertryckta behov. Just den typen av drömmar du har pekar på en vilja till närhet (troligen mer än intim vänskap än ett kärleksförhållande) det kan också tyda på att du tappat en kontakt med dina syskon som var väldigt viktig för dig. Om du hostar upp vatten i drömmen kan det också tyda på en längtan efter barn.

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page