top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Dröm om studentexamen och bebis

Uppdaterat: 28 aug. 2019


Fråga: Drömde för några nätter sedan att jag skulle ta studenten. (Jag tog studenten för 7 år sedan) Var i ett snölandskap. Det var massa andra ungdomar o jag. Plötsligt såg jag en bebis ligga i snön. Bebisen blödde kraftigt från huvudet. Jag tänkte att jag var tvungen att hjälpa den. Samtidigt som jag var rädd att ta i den. Det var en tjej o en kille som satt en bit ifrån och kastade stenar o snöbollar på mig o bebisen. Jag bev mycket irriterad. Ville ju att de skulle hjälpa till. Försökte lyfta upp bebisen men tyckte att det var så äckligt att jag lämnade den där blödande i snön. Vad betyder denna drömmen? "Jo" Svar: Det här är en dröm som handlar om hur du ställer dig till saker och inte till yttre händelser och ting. Du befinner dig i en situation som kräver att du gör en insats - troligen rör det sig om att en vän till dig har problem (något du känner till men inte vill blanda dig i typ alkoholproblem, droger eller liknande). Andra verkar lika villiga att blunda för problemet som du och du tycker att de kan göra vad som krävs istället för att du ska behöva göra det själv.


Drömmen beskriver något du vet i andra ord och ställer inga krav på att du ska göra något alls. I verkligheten är det en samvetsfråga du står inför och valet är helt och hållet ditt. -Tor

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page