top of page
  • Skribentens bildTor

Det vackraste jag känt - kommer det tillbaka?

Hej! Den vackraste kärlek jag någonsin upplevt, blir det vi tillslut? Eller ska jag ge upp hoppet, glömma och gå vidare? Tack på förhand! 🙏💖

MiaSvar: Det finns starka band mellan er och att ni får en omedelbar, djup och innerlig koppling har att göra med de starka Mån och Merkuriusband ni delar.

Ni klickar direkt, ni upplever att ni förstår varandra och ni ser på romantik på, inte samma men liknande, sätt. Dock förstår jag att du har en djupare bild av er samhörighet än han har. Du är en väldigt sammanhållen Skorpion så det är allt eller inget för dig. Han har sin baspersonlighet i Vågen men har ett mer spretigt horoskop vilket gör att han inte omedelbart ”ser” den där eviga kopplingen som du gör.

Vägen framåt är tyvärr inte rak för er men det är inte läge att glömma honom. Avståndet mellan er kommer kvarstå minst två månader till men ni kommer mötas igen och det är då er framtid kommer avgöras.

Bandet mellan er är starkt men som sagt inte uppenbart för honom så han kan och kommer behöva tid för att hitta ”er” om han alls gör det.

Stora steg kan kännas skrämmande och då blir det lätt att man springer sin väg istället för att satsa.

Så som sagt – ha kvar honom i hjärtat och se vad som händer när han kommer till dig i sommar eller höst.

36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page