top of page
  • Skribentens bildTor

Det hade gått åt skogen - men nu kan kärleken skina!

Hej, ett gammalt kärleksintresse från ungdomen sa att hen också varit intresserad av mig alla dessa år. Vi har båda liv med partner och barn nu men att vi båda kände så ledde till hemliga möten och väldigt intima samtal. Sen tog allt plötsligt slut då hens partner började misstänka något och hen inte ville riskera förhållandet. Ett tyst löfte gjordes dock att vi skulle höras av igen i framtiden när och om vi båda är singlar. Allt kändes fint och ”rätt”. Skitdålig timing i livet. Och jag undrar såklart om vi skulle haft en chans om vi berättat för varandra tidigare. Har jag väntat så länge så kan jag såklart fortsätta vänta och hoppas, men känns tungt nu när man vet.

Lima-bönan

Det är en bit kvar innan det kan bli ni men det kommer bli ni.

Svar: Nu blir det spännande för det är faktiskt tur för er att ni INTE blev ihop tidigare för hade ni blivit det skulle allt det där som nu förenar er varit det som ni tröttnade på. Ni är nämligen läskigt parallella när man ser till era horoskop – alltid nära men aldrig egentligen mitt på. Det gör att ni snarare hade tröttnat på att ”det aldrig blev det ni hoppades” snarare än att ni hade växt ihop till ett perfekt par.

Nu några decennier senare däremot har de ”hörnen” slipats av. Att det där ni inte hade kunnat ge varandra har ni redan fått och upplevt med era nuvarande partners. Det som återstår är passionerna, de förenande dragen och allt det ni delar.

Så för att svara på din fråga – hade ni hittat varandra då skulle det inte hållit. När ni hittat varandra nu finns alla chanser.

Dock behöver ni inte ha bråttom eftersom det ni delar bara kommer växa med tiden. Ert tysta löfte kommer att infrias men en av er kommer bli tvungen att bryta sig loss för den andres skull. (I klartext – vänta till en av er är ”fri” av andra orsaker innan ni båda börjar planera en gemensam framtid). Det blir ni men ha tålamod, att forcera detta kan kasta er tillbaka till de förväntningar som skulle knäck er då. Det är ändå inte frågan om jättelänge innan det ni har får chansen att bli det som är möjligt

41 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page