top of page
  • Skribentens bildTor

Dags att gå full foliehatt

Om man drömmer i samma dröm om


*En mataffär

*Doktor

*Stressigt besked från Doktorn att man kanske kommer bli blind.


Men menas med denna dröm?

Vaknade med oro i kroppen i morse

"Lars"


Att tappa glasögon eller bli plötsligt blind handlar om att vägra se det uppenbara.

Svar:

Bra frågor Sammanhanget är viktigt i drömmar men det här är tydliga bilder så jag kan ge ganska bra svar bara på det.

Matbutiken talar om behov av trygghet och vilja att bygga en större säkerhet (man känner att med bättre förråd har man större trygghet och inget representerar trygghet bättre än mat för det undermedvetna.

Doktorn representerar auktoritet och främst när det gäller hälsa Att bli blind betyder oftast att man vägrar se eller tro på det som undermedvetet är uppenbart (som att man drömmer att man blir blind eller tappar sina glasögon när man är med sin partner ofta tyder på att det finns uppenbara bekymmer man helt enkelt inte vill låssas om).


I det här fallet betyder kombinationen att ditt undermedvetna anser att det är dags att "byta till madrasser", handla på sig förråd och lita på att det är dags att påbörja strikt social distansiering och gärna full foliehatt med munskydd, distansarbete och inga fysiska möten utanför familjen (inklusive besök i mataffären så fort du bunkrat upp).


Stormen kommer! MEN Kom ihåg att detta är ditt undermedvetnas tolkning av läget, inte nödvändigtvis sanningen, så nu är det dags att välja väg Tror du på myndigheterna eller litar du mer på dina instinkter och farhågor? Det viktigaste är att du står bakom ditt beslut och känner dig bekväm med den kompromiss du kommer komma fram till. När du känner dig trygg går drömmarna över

63 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page