top of page
  • Skribentens bildTor

Dagen inkräktar på nattsömnen

Jag sover alltid ensam. Ändå upplever jag en närvaro i sovrummet. Tex skuggor, ljud, någon som tittar på mig. Kan inte sova ordentligt och känner mig ofta utmattad. Vad handlar det om?

Louise


det finns många typer av drömfångare som ser olika ut i olika kulturer - detta är den vanligaste just nu

Svar: Det är egentligen inte en sak utan flera som samverkar till att du känner så.

Inledningsvis – det finns inte en specifik närvaro i ditt sovrum. Det är snarare så att när det blir mörkt och tyst finner de tankar och farhågor som alltid är med dig utrymme att komma fram.

Det som sabbar din nattsömn och din ro är inte i första hand yttre ting utan inre. Stress, saker du inte känner att du fullbordat, relationer du känner inte fungerar som du vill.

Det du upplever är helt enkelt manifestationer av sånt som stör dig i vardagen snarare än någon som vill ha kontakt med dig.

Det finns många saker som kan hjälpa här, allt ifrån lite effektivt använd Feng Shui där du kan skapa ett rum som hjälper dig skärma bort omvärlden när du går för att lägga dig till det snabbaste – skaffa en drömfångare som faktiskt hjälper att skilja ut dagens tankar och nattens fantasier.

Det bästa i ditt fall tör dock vara att sätta dig ner i lugn och stillhet och lyssna inåt på vad det är som skaver i ditt liv.

Det kan vara små saker som har fått gnaga länge eller stora saker som går att åtgärda snabbt.

Det är ditt vakna liv som stör ditt sovande inte tvärt om.

86 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page