top of page
  • Skribentens bildTor

Dålig kärlek

Mitt stjärntecken är Vattuman. Jag är ung och har upplevt en mycket hemsk sak! Jag var hos min kompis och hennes bror kramade mig!? Och min kompis såg oss! Men jag lovar, det var inte meningen. Jag vet inte varför detta hände!? Det har aldrig hänt förut. Jag vet inte varför gjorde han det, och varför hände det! Varför sa han aldrig någonting till mig förut! Vi var bästisar. Fast han är två år yngre än mig. Det kommer aldrig och bli någonting mellan oss. Och jag tyckte om honom som att han var min bror. Jag svär. Jag delade allting med honom. Vi stod jättenära varandra. Jag fattar inte, varför blev det så??? Jag älskar dem, min tjejkompis och min killkompis och de är syskon. Och nu vill hans syrra inte prata med mig! Hon vet inte att det är hans fel. Det är inte mitt fel. Det svär jag! Snälla svara på mina frågor så fort du kan ... och berätta vad som kommer att hända i framtiden ... kommer vi att vara kompisar igen??

"JAG"


Det blir besvärligt när vänskap riskerar att bli något annat

Svar: Tog hon så illa vid sig för en kram? Hon måste känna sig väldigt sviken, din tjejkompis. Och utanför. Det här med syskon och deras känslor kan också vara enormt känsligt.

Vems "fel" det var är det ingen idé att bråka om. Det var ju bara en kram. Och även om du förklarar att han kramade dig, inte tvärtom, kommer hon troligen som mest att backa till att du "frestade" honom till det - hon vill inte inse att hennes lillebror börjar bli en man, så smått, ingen pojke mer.

Vad säger han? Har du talat med honom om vad han känner, varför han gjorde sådär? Så stor åldersskillnad är det inte, det är bara två år ... i er ålder märks det, men när han är 25 och du 27 spelar det absolut ingen roll längre. Jag säger inte att ni borde bli ihop, jag säger bara att två år är inte mycket att hänga upp sig på.

För dig är ju situationen inte rolig. Du riskerar att mista inte en utan två vänner här. Mina tarotkort säger att ni borde tala ut. I första hand du och din tjejkompis. Det blir inte detsamma som det var innan och det är lika bra att du vet det i förväg. Er nya relation måste inte bli sämre, men den blir annorlunda. Akta dig för att trassla in dig i skuldbördan och i urskuldanden. Be henne om hjälp istället, säg att situationen är svår och fråga vad hon skulle råda dig till. Med lite tur kan du få en allierad i henne igen. Vägrar hon tala med dig är det förstås svårt men om du har lite tålamod går det nog över. Försök inte tvinga henne, lämna henne ifred, se till att hon vet att du vill prata med henne och låt det stanna vid det. Om du har möjlighet, res bort ett tag eller försvinn ur hennes synfält på annat sätt så hon får tid att svalna av (hon är verkligen sårad). Just nu kommer ni inte närmare varandra, du måste vänta på att hon är beredd att tala. Det är mina tarotkorts råd till dig.

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page