top of page
  • Skribentens bildTor

Budskap genom drömmar

Jag har haft en dröm som jag kände hade ett budskap till mig. Jag har provat skriva förut fast utan att få svar så jag hoppas på bättre tur nu.

"Jag och några andra personer satt ute en kväll vid skymningsdags. När jag tittade upp mot himlen såg jag en symbol som föreställde ett öga med yin & yang i pupillen. Jag kände starkt att detta var något slags budskap till mig men kunde inte tolka det. Sedan skymdes ögat av ett moln och när molnet dragit förbi var ögat borta."

Kan detta vara ett budskap till mig och hur ska drömmen tolkas?

"Maria"Svar: Ja, eftersom du kommer ihåg drömmen så tydligt och eftersom den är så exakt så är den med mycket stor sannolikhet ett budskap. Innehållet är mycket starkt men också ovanligt och min misstanke är att du visserligen har en tro i ditt hjärta men inte är någon större kyrkobesökare. (Drömbilden tyder på det eftersom den inte innehåller de kristna symboler man kunnat förvänta sig av en så tydligt förutsägande dröm.) Drömmen säger att du kommer att ställas inför ett val där det du beslutar dig för att göra kommer att påverka andra människors liv i grunden. Att dina handlingar blir vägledande för hur dessa människors öde utvecklar sig och att makterna kommer att bedöma dig efter vad du gör. Det är troligen en enkel grej som att du får chansen att antingen ljuga eller tala sanning till dina föräldrar, att ta på dig skulden för något som är ditt fel eller välja att låta den som alla tror är skyldig få leva med misstron. Oftast är det just i de små vardagliga valen mellan gott och ont som framtiden avgörs, inte i de stora, tydliga gesterna.

Alltså - ditt exempel kommer att få en avgörande betydelse för hur andra människor öde utvecklar sig och makterna tycker att det är viktigt att du vet att dina val kommer att bli ihågkomna

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page