top of page
  • Skribentens bildTor

Bränner ner mitt hus i drömmen

Vad betyder min dröm? Jag drömde att jag bodde i ett stort slott/Hus. Så tände jag eld på det, men kunde stänga ut elden så att mina jobbar kompisar kunde bära ut mina saker samtidigt som jag och en annan kompis packade. När allt var ute ur huset så hade elden slocknat. Sen vaknade jag

CI


Bränna ner sitt eget hus tyder på ett behov av inre förändring

Svar: Huset är nästan alltid en jagbild, en approximation av var man är i livet och hur man ser på sig själv.

Att du tänder eld på huset men räddar dina ägodelar med hjälp av vänner och arbetskamrater betyder at du är nöjd med delarna av ditt liv men inte med helheten.

Detta är mycket ovanligt och bör betyda att du upplever att ditt liv ser bra ut, att du har kärlek och respekt för de du umgås med och att de har detsamma för dig men att du trots det känner dig falsk eller fångad i att vara någon du inte är.

Att du självs sätter eld på huset betyder att ditt undermedvetna leker med tanken på att du kan vara ärligare mot dig själv och inte minst dina vänner.

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page