top of page
  • Skribentens bildTor

Blir min livsdröm sann?

Hej Har haft en dröm sedan jag var liten som tyvärr aldrig gick i uppfyllelse av olika anledningar. Att bli gift. Är singel sedan länge och börjar komma upp i åren :) Kommer min dröm att uppfyllas någon gång?

Marie


Det blir troligen av som du hoppas - grattis

Svar: Det är ingen omöjlighet men det kommer dröja lite. Det som finns framför dig är snarare ett långt höstförhållande än en kort vinterrelation. Det är en person du kommer börja träffa under de kommande året/åren men relationen kommer inte blomma förrän du ändrar din livssituation.

Ska jag tolka det själv utgår jag från att relationen djupnar och leder till utbytande av löften och livslånga band en bit efter att du gått i pension.

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page