top of page
  • Skribentens bildTor

Blir min fling en "thing"?

Jag har haft en fling med en upptagen man flera omgångar under flera år. Jag har brutit med honom 3 gånger och han har tagit upp kontakten igen varje gång. Det är 4e gången nu. Han är även singel nu. Så till min fråga. Kommer det äntligen bli han och jag eller kommer jag finna kärleken med någon annan? Finner jag kärleken?

FundersamSvar: Ditt sökande efter kärlek kommer komma till sitt slut men inte just nu. Om det blir ni kommer det inte bli ditt sista förhållande. Han fyller dig med kärlek men det som var spännande och nytt med er relation tidigare kommer inte utan problem översätta till en ljuv vardag.

Dock finns det en rejäl passion mellan er så unna dig ett val för nuet idag och oroa dig för var det leder senare. Ni mår båda bra av det ni har mellan er men ha inte för stora förhoppningar långsiktigt. Ni är båda i den åldern att kärlek ska få vara lekfull. Ni har era egna liv och om ni närmar er varandra av lust kommer det antingen hålla trots era olikheter vilket kommer vara strålande eller gå sönder på grund av dem vilket inte gör så mycket.

Kärlek är en stege med många pinnar. Du kommer hitta den stora relationen men just nu är den omedelbara passionen det du förtjänar.

43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page