top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Blir det vi igen

Fråga Tor och Hanna: Jag är kär i en man som inte bor här i Finland som jag gör (förlåt om min svenska inte är så bra), han är också upptagen. Vi träffades första gången för några år sedan och på nytt det här året. Vi var tillsammans i ett halvår. Jag vet att han älskar mig och han vet att jag älskar honom, vi har sagt det till varandra och det är någonting jag vet utan ord också. Han for tillbaka till sitt hemland eftersom arbetet här tog slut och det var väldigt hårt för oss båda. Nu håller vi kontakt via e-mail. Jag skulle så gärna veta om vi ses igen, får vi vara tillsammans igen? Vill han komma tillbaka till mig? Det går inte en morgon, inte en dag, inte en kväll eller natt att jag inte tänker på honom. Jag har brukat säga att jag vill aldrig gifta mig men nu tänker jag inte mer så. Han är den man som jag skulle vilja ha som min egen.

"Kärd"


Ja det kan bli ni men det kräver att du ställer krav

Svar: Mina tarotkort säger att det finns en enorm värme mellan er. Och det kan mycket väl ske att ni bildar ett par och skapar ett liv tillsammans. Det finns inget särskilt du behöver göra eller säga för att det skall bli så, för det är den väg er framtid tänkt gå. Framtiden kan alltid förändras, men som det är nu är det så det ser ut.

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page