top of page
  • Skribentens bildTor

blir det vi i sommar?

Hej Jag vill fråga om ett kärleks dilemma ,tog kontakt med mannen jag är intresserad av sedan 1 år tillbaks men fick inget svar tillbaks . Då en vecka senare bestämde jag mig för att åka till honom en kväll .Jag smsade innan och sa jag är i närheten jag kommer in för en kopp kaffe , hmm väldigt nervöst var det ! Han svarade sen jag är inte hemma jobbar. Ok sa jag jag kan vänta in dej Då svarade han tillbaks lite kyligt , jag vill inte du väntar på mig .... Ok skrev jag Hur menar du nu ? Kände att det var svårt tyda honom. Det blev en väldigt ledsen känsla jag fick ...han var kort och brysk i sin ton. Då bestämde jag mig för att ringa upp honom ....Han svarade och sa direkt att han blivit förföljd av en kvinna tidigare. Och att detta gav han lite mysko minnen. ...alltså jag blev ledsen och sa Men jag menar inte så jag är inte sådan jag ville bara spontant besöka dej. Ber om ursäkt ,Han lättade upp litegrann men var avvaktande lite arrogant faktiskt. Vi talades vid ca 15 min lite olika saker om våra liv. Han kollade även av om jag var in på hans gård. Om jag såg hans bil mm. Nej sa jag för det var jag aldrig jag vände och åkte hem. 😔. Han sa jaha du vill träffas ? Nja ja kanske Jag känner inte riktigt som du ....sen bröts vårt samtal och jag ringde upp då sa han att han måste jobba vidare. Och Vi hörs väldigt kort avslut .....nu vet jag ingenting ? Känner mig vingklippt och knäpp som åkte dit , kränkt att han jämförde mig vid en besatt kvinna ? Tyckte detaljstyra konstigt faktiskt . Vad hände med honom Egentligen? Kunde han inte ta detta som positivt ? Vad känner han nu ? När han tänkt över saken vad som hände. Funderar han inte sitt eget bemötande. Jag en kvinna som är yngre än han tycker om honom. Åker dit och bara vill prata litegrann se om det finns Intresse....Saken är den att han har minst 3 gånger nu varit på mina socialmedier och tittat in på mina foton på mig. Vad vill han med det ? Jag fattar inget Och till sist Hör han av sig och vill Träffas ? Eller ska jag lämna och gå vidare med mitt liv ? Se gärna i Tarotkorten Och i Astrologin

”Sommarkärlek”Svar: Nej det är definitivt inte knäppt att söka kärlek och arbeta för att få den i hamn.

Det finns dock som du redan märkt en del olikheter i hur ni kommunicerar och vilka ni är som människor.

Vi börjar med astrologin:

Ni är båda födda i samma tecken och det gör att det finns en gemensam grund att stå på. Ni delar grundsyn på tillvaron och skulle trivas bra i varandras sällskap om ni hade en relation.

Men det finns en hel del som gör det svårt att komma dit.

Där du är spontan och passionsdriven är han regelstyrd och reserverad.

Du vill följa ditt hjärta och låter gärna det praktiska följa efter. Han styr efter de praktiska behoven och ser om det han känner ”passar in” med det övriga i livet.

Du är utåtriktad och direkt. Han är eftertänksam och introvert.

Det gör att det du ser som spontant kan han mycket väl uppskatta men kan han inte alls förutse det kommer han uppleva dina initiativ som påflugenhet – något han verkligen inte uppskattar.

På det ställer hans praktiska syn till det och skapar misstänksamhet där det kanske inte behövs.

Ta det med åldern till exempel. Du undrar hur han inte kan vara intresserad när han är singel och du är så mycket yngre än han. Han frågar sig vad någon som du, som har alla alternativ öppna, ska med någon som han.

Som du förstår gör det att det i kombination med hans tidigare erfarenheter kommer komma fram till rätt jobbiga slutsatser som det kommer ta tid för honom att bli kvitt.

Att han tittar på dina sociala medier är bra eftersom det visar att han har en nyfikenhet och ett intresse men det är inte tillräckligt för att han ska våga ta steget.

Samma sak gäller om du är för ”på” då kommer han falla tillbaka på den synen han har att det visserligen kan bli härligt med någon vid sin sida men han lider ju inte nu och om han inte agerar så är det åtminstone problemfritt.

Sedan har han också en ganska ”gammalmodig” bild av hur man dejtar vilket gör att han har svårt att tolka dina initiativ.

Ska ni komma vidare härifrån behöver han ta nästa steg. Att skriva något mess (typ max nån gång på två veckor) och säga att du gärna ses nån gång nästa vecka men inte mer specifikt än så kommer leda till att han åtminstone överväger att höra av sig. Gör han det, säg att du gärna ses (om han frågar) men att du inte kan förrän om två eller tre dagar. Låt honom föreslå en annan tid. Istället.

Genom att göra så visar du att du inte är beredd att bara släppa allt för honom och det gör att hans ”stalker-radar” går ner.

Första steget är att få honom att uppleva att han har kontrollen och få honom att känna sig trygg.

Kommer ni dit så har ni en ganska bra chans att hitta varandra men om du fortsätter pressa på så kommer han bara känna sig mer och mer obekväm.

Horoskopen ger er som sagt en möjlighet att hitta kärleken men det är inte en perfekt matchning. Ge det sommaren att växa eller dö, har han inte släppt in dig innan dess finns det bättre kandidater att ge ditt hjärta till.

Nu korten

Det finns ett behov av kärlek och längtan gör att tålamodet tryter.

Det här är rätt relation för dig men tiden är inte mogen. Håll lågan brinnande, en större lycka nalkas.

32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page