top of page
  • Skribentens bildTor

Blir det vi?

Jag är en tjej, 17 år, mitt stjärntecken är Kräftan ... jag är kär i en kille ... han är född i Fiskarnas stjärntecken. Jag var ihop med honom ett år men nu bor vi på olika platser... jag älskar honom med hela mitt hjärta ... jag vill veta, älskar han mej så mycket??? Ska jag förlova mig med honom??? Ska jag ha ett lyckligt liv ??? NÄR SKA JAG FÖRLOVA MIG??? OCH MED VEM??? Och hur många barn ska jag ha??? "B+S= SANT???"Svar:

Du och din Fisk passar rätt så bra ihop. Ert enda stora problem såvitt jag kan se är att det inte finns så mycket som håller er tillsammans utöver den ömsesidiga attraktionen. Och det är inget hållbart band. Dessutom har du Månen i Tvillingarna så du har lite svårt att känna dig trygg med honom och han har en smula svårt att känna sig uppskattad av dig ibland. Annars är ni väldigt lika med likartade intressen och borde komma bra överens. Hade det inte varit för attraktionen skulle jag ha sagt "som vänner", för just kärleken är det enda område där ni har olika uppfattning såpass att det stör. Ni är inget perfekt par, men det finns en samstämmighet mellan er ... jag har sett betydligt svårare kombinationer fungera riktigt bra.

Hur mycket han älskar dig kan jag inte säga, jag vill inte rota i hans känsloliv. Mina tarotkort säger att det troligen inte blir du och han i slutänden. Men vi styr alla vårt öde själva till stor del så man kan alltid sträva för att ändra en förutsägelse. Hur som helst säger korten att någon annan troligen kommer emellan, att du kommer att vara förlovad innan du fyller 21. Om du får ett lyckligt liv eller ej bör du inte fråga tarotkorten om ... lycka måste man själv bygga. Svarar korten "ja" kanske du inte strävar så mycket som du borde, svarar de "nej" blir du bara ledsen. Vissa frågor skall man helt enkelt låta bli.

Taroten säger att det är mycket obestämt hur många barn du kommer att få; det är väldigt mycket upp till dig och svårt att avgöra innan korten vet vem du väljer att få dem med. Det allra troligaste är att du får ett barn, men som sagt, det ligger mest dina händer

44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page