top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Blir det samma sak eller en förändring?

FRÅGA TOR OCH HANNA

Hej, Många många somrar har jag tillbringat i samma miljö och gjort ungefär samma saker. Kan du se hur sommaren 2020 ser ut, vilken miljö befinner jag mig i?

Juni


En lång resa till nya mål vore optimalt.

Svar: Det är spännande att se hur stor skillnad det är mellan vad ditt horoskop säger at du borde trivas med och vad du väljer att göra.

Ditt horoskop säger att dina prioriteringar bör ligga på dina vänner och resor och upplevelser (både inre och yttre). Att du trivs bäst när din tid ger dig möjlighet att se och uppleva saker med dig i centrum och gärna på lite exklusivare och ovanliga platser.

Samtidigt säger korten att du hela tiden prioriterar andra och att gruppens behov går före dina egna. Att du helt enkelt väljer bort dig till förmån för gruppens (familjens) önskemål och ofta så tidigt att dina tankar inte ens blir förslag utan att du bara accepterar en gemensam lösning direkt för att inte orsaka konflikt och besvikelse.

Så till sommaren 2020 – Om du inte redan nu aktivt väljer att göra saker annorlunda så kommer det bli precis som vanligt!

Förändring kommer inte av sig själv utan kräver att den genomförs. Du ha alla chanser att få en helt annorlunda sommar men du måste du driva på för det och du måste ta de första och största stegen nu.

Mina kort säger att du troligen inte kommer ta det steget utan att det blir som vanligt men jag hoppas och tror att du tänker bevisa att de har fel.

För det ett långt liv med spådomar och horoskop har lärt mig är att det jag ser i korten är vad som kommer att hända om allt annat är lika eller vad som kommer att ske när man genomför ett beslut man redan gjort.

Men utöver det är framtiden faktiskt oskriven tills den har hänt och du förtjänar att följa ditt horoskop och göra de där stora upplevelserna. Dessutom kommer de bli ännu bättre om du inte gör dem ensam så föreslå en förändring – det kan mycket väl falla i bättre jord än du tror.

Min förhoppning är att du tillbringar den i en exotisk miljö, delvis i spännande metropoler omgiven av kultur och möjligheter till stora upplevelser. Men det är du som måste ta dig dit

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page