top of page
  • Skribentens bildTor

Blir det kärlek?

Fråga Tor och Hanna: Kommer jag att få kontakt med denna person jag hoppats en längre tid få lära känna på djupet? Eller kan jag vänta mig vänskap i bästa fall, alltid bättre än ingen kontakt alls.

"Musikintresserad stockholmstjej"Svar: Att du är född för tidigt spelar nog inte in så mycket just här. Kräftan är ett rätt så bra stjärntecken för dig, generellt sett, även om Oxen är ditt bästa, följt av Skorpionen. Kräftan är knepigare för dig att komma överens med till vardags, även om chansen är god att det rent romantiska fungerar. Vad just den här personen angår säger mina kort att vägen till kärlek är snårig och det är långt ifrån säkert att det kan bli något. Men vägen går hur som helst via vänskap och kanske någon form av (gemensamma?) studier. Det skadar nog inte att du fortsätter försöka ett tag till

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page