top of page
  • Skribentens bildTor

Blir året bättre?

Hur ser detta år ut för mig? Just nu har mitt barns pappa fått bo här då han riskerat hamnat på gatan, vilket tär och jag vill inget annat än att bli fri igen. Ekonomin är ansträngd efter vissa händelser och kommer jag få ro och klara mig. Just nu känner jag mig bara låg och orkeslös med allt, kommer jag få frid igen i mig själv?

Helena


Framtiden kräver insatser men är ljus

Svar: Ja du kommer få frid men det kommer inte gratis. OM ditt ex ska få bo kvar behöver han bära sin del av kostnaderna. Gör han inte det är det bättre att han hittar sin egen väg på egne hand (trots att det kommer tära på dig och ditt samvete) men bor han kvar och du bär honom ekonomiskt kommer han alltid vara och förbli en börda för dig som hindrar dig från att nå din lycka och dessutom kommer det faktiskt bli jobbigare för era barn också.

Om han bär sina kostnader så kommer det gå bättre men målet är att få honom ut och på egna ben.

Båda valen måste ha nått till resultat innan juli inleds för det ger dig ro att hitta den väg du behöver för att komma framåt.

Det är en ansträngande tid under de kommande två månaderna men det kommer bli bra.

54 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

댓글


bottom of page