• Tor

Båtdrömmar

Jag hade en konstig dröm häromnatten och det skulle vara intressant att höra vad ni har att säga om den! Jag och en av mina bästa väninnor var på en båt. Vi låg förankrade en bit utanför hamnen och tänkte nog åka iväg dagen därpå. Vi var nere i en hytt och tänkte sova. Jag frågade henne om hon hade låst dörren till hytten, och hon svarade att det behövdes väl inte. Det kunde väl inte komma in någon ändå! -Jodå, trodde jag... Det är ju så nära till land och långgrunt så det kan det visst det! Jag skyndade mig mot dörren för att låsa, men just då var det någon som försökte tränga sig in i hytten. När jag försökte stänga dörren för att kunna låsa, satte han en fot emellan! Jag fick panik när han lyckades komma in och började slå av all min kraft. Jag lyckades slå honom medvetslös (eller död) och fick hjälp av min kompis att dra upp honom på däck och dumpa honom i det långgrunda vattnet. Hon frågade om jag trodde att jag hade slagit ihjäl honom, och var lite ängslig, och jag sa att det hoppas jag att jag har... Jag kom ihåg att jag tittade ut över vattnet och såg en massa kroppar som låg under vattenytan och bara fick en tanke i huvudet att de var "såna som h