top of page
  • Skribentens bildTor

7 hundvalpar, ett drömtecken

Jag drömmer ofta och mycket, vissa nätter pratar jag högt eller skäller på någon. Alla drömmar stannar inte kvar i minnet och pockar på min uppmärksamhet men drömmen jag hade i morse gör det. Jag köpte sju stycken större hundar i natt, blandrashundar, kan ha varit en blandning av rottweiler och jägarhund typ samma i "Micke och Molle. Jag ville bara ha en men kvinnan som sålde dom krävde att man köpte sju stycken vilket jag gjorde. Affären av hundarna skedde på en större parkering utanför ett köpcentrum, det var mulet och ganska ruggigt vid skymningstid. Jag skulle hämta upp hundarna senare, dom var inte leveransklara men jag fick inte ta hem dom. Min chef erbjöd sig att ha dom hos sig och ringde mig och frågade när jag skulle lämna dom. Han hade inte hunnit komma från jobbet ännu men talade om att det var bara åka ut till huset. Huset uppfattar jag som ett äldre vitt med mycket snickarglädje vid vattnet, typ sekelskift. Jag stod vid bilen under samtalet, funderade på hur jag skulle få in sju (större hundar i drömmen) i en Volvo sedan? Fyra i baksätet och en i framsätet och en i skuffen. Tänkte om den hunden får någon luft då och var orolig om polisen skulle stanna mig, tänkte även på bälte. Vaknade sedan. Har nyss blivit varslad från jobbet och kände att det var en stark dröm. Tacksam för tolkning av min dröm.

A.E


Hundarna representerar utmaningar du står inför

Du har rätt – detta är en mycket stark dröm som faktiskt i formen påminner om Josefs dröm om de sju korna i första Mosebok. Dock med lite annan betydelse.

Du kommer snart att få ett erbjudande som låter bra men som för med sig mycket större ansvar och djupare åtaganden än du vill medge (du vet egentligen hur jobbigt det kommer bli men du vill inte erkänna det för dig själv då du verkligen vill/behöver detta). Detta är de sju hundarna.

Du försöker hantera de nya omständigheterna med att skaffa hjälp att ordna detaljerna men utan att vilja ta tag i helheten och rotproblemen (du frågar din chef om hjälp).

Hjälpen kommer ge dig hopp men inte vara tillräcklig (han finns inte på plats).

Belöningen om du tar på dig detta är samtidigt stor (huset representerar belöningen och möjligheterna den medför).

Samtidigt vet du att problemen inte kommer lösa sig själva och du funderar på hur du ska lösa allt (du kommer överväga att höfta och göra ett dåligt jobb bara för att få möjligheten att få chansen (sju hundar på 4 säten och i bakluckan).

Drömmen råder dig att ta erbjudandet när det kommer men säga ifrån på en gång att du tar det men kommer behöva backning för att göra ett bra jobb.

Om du är beredd redan nu innan du får erbjudandet på att det finns dolda problem kan du redan direkt tänka ut vilka de är och ställer du rätt krav och visar att du förstår vad (troligen ett jobb) innebär redan direkt kommer du vinna förtroende och få det du behöver för att klara av hela uppgiften (alla sju hundar) från början.


Lycka till – varslet betyder i ditt fall början på ett nytt kapitel, inte slutet på boken.

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page