top of page
  • Skribentens bildTor

3 raka råd

Oj så många bra händelser att vänta på! Såklart jag hakar fast vid målet som kommer... det är väl också det jag känner är det som oroar, att inte se vägen... den som alltid varit tydlig och trygg, den har jag tappat bort. Jag behöver konkreta mål, svårt att stilla mig att vänta in och låta tiden visa, å andra sidan vet jag nog att det är det rätta.. Men tecken , hopp och konkreta handfasta råd är något jag behöver.. Fast det går väl inte?

A


Tre raka råd från min nyaste tarot

Svar: Jag tar den mest konkreta taroten jag har till hjälp min nya – ännu namnlösa ”African Tarot” till hjälp och han ger dig tre råd:

1) Gör det du har begär efter inte det du ”borde”. Din trygghet kommer inte tillbaka för att du gör sånt som kändes tryggt förut. Den kommer när du hittar det som känns rätt nu.

2) Motstånd är bra. Gör det du brinner för, säg det du tror på! Är du sann mot dig själv kommer vägen framåt bli tydlig.

3) Njut av det goda. Dåliga nyheter ska hanteras – goda ska FIRAS!.Om allt är vardag är inget värt att sträva efter.

Synnerligen oprecisa råd för den taroten men tydligen är det i ditt inre du skapar din trygghet framöver, inte i yttre ting och materiell framgång. Vilket nog mer pratar om hur du borde hantera det som förra spådomen pratade om snarare än något annat.

71 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page