top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

2020 blir ett spännande år

Vad händer mig 2020?


2020 är ett stort år för alla Stenbockar då Jupiter, Saturnus och Pluto befinner sig i tecknet och dessutom i konstellationer med varandra hela året.

För dig har behovet av förändring och kanske också kravet på den känts i ett par år nu och du har redan gjort en hel del stora vägval. 2020 kommer i mångt och mycket avsluta och fullborda denna förändring som berör många sidor av livet.

Låt oss ta huvuddragen:


2020 blir ett rejält omvälvande år

Kärlek: Inte ditt bästa kärleksår men däremot ett år då relationer ställs inför utmaningar och krav. Det som utvecklar relationer i år är gemensamma projekt och då gärna sådana som får synbarliga förändringar. Att flytta, bygga om eller sätta upp gemensamma träningsmål gör att förhållanden växer och framför allt att du hittar tillbaka till känslor du har men som legat nedtryckta av vardagens bestyr. Bästa tiden att börja gemensamma projekt är sista veckan i februari (om det gäller träning och personlig utveckling) mitten av maj (flyttar och större inköp) samt början av augusti (renoveringar och anläggningsarbeten).

Om du inte utvecklar förhållandet kommer det gå åt andra hållet för just nu behöver du känna att det du gör och framför allt det du känner betyder något.

Vad gäller nya förälskelser och relationer händer ingenting värt att satsa på under 2020


Arbete: Även här är det ett år du behöver nya utmaningar för att trivas. Om du funderar på att byta jobb eller pröva på något annat är det i år du ska göra det. Alternativet är att du hann med det redan 2019 och i så fall gäller det att växa in i den nya rollen. Ta gärna på dig nya saker och utmana dig själv. Du mår bra av att se att du klarar mer än din omgivning tror om dig.


Fritid: Som jag sa under kärlek är det under vintern du har bäst chanser att sluta med olater och lägga grunden för en ny form. Idrott ska vara roligt och gärna utmanande kan du träna i grupp eller med din partner ger det ett lyft.


Övrigt: Du har många tankar under året på vad du betyder för andra och då främst de du har närmast. Att lämna vidare kunskap och rent fysiska saker till nästa generation är centralt.

Det enda du kommer att ångra i år är det du inte gjorde så ge dig själv ett aktivt år.


Korten: Jag låter tarotkorten ta ett varv här också

Du är en givmild person som bjuder på dig själv och sprider glädje. Den givmildheten har dock inte lönat sig på sistone utan de förändringar som du nu går igenom är inte självvalda utan påtvingade.

Dock kommer de föra med sig goda saker för inom kort kommer nyheter som inger hopp inför året som kommer.

Året kommer cirkla runt att göra det som är bra bättre. Det finns en passion och glädje i det som du gör för du gör det tillsammans med andra och för ett större syfte. Detta är ett år av enande och föreninade då gamla band kommer lagas och återknytas.

Årets utmaning/hot: Svek och uppbrott

Vänner: Kommer inte umgås med dig så mycket som du hoppas

Drömmar: Något nytt att tro på – en ny horisont, ett nytt mål eller en ny tro.

Råd: Lita på försynen – oväntade händelser kommer ändra förutsättningarna både när det handlar om väntade motgångar och planerade ändringar. Du har turen på din sida när det verkligen gäller.

52 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page