top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

2020 är året dina handlingar leder till förändringar

FRÅGA TOR OCH HANNA: Kommer mitt liv ordna upp sig snart? Orkar inte leva så här längre

Xr


dina vägval är avgörande för hur det går. Tro på dig själv och våga välja så kommer det gå bra.

Svar: 2019 var rätt komplicerat och jag misstänker att du fått en del smällar där de som gjort ondast har rört ditt hem och din självbild men att det också påverkat ditt umgänge och dina närmaste vänner. De dåliga nyheterna är att det inte riktigt ligger bakom dig. De goda nyheterna är att du får nya verktyg att göra om din tillvaro och möta motgångarna på nya sätt.

Under 2020 får du chansen att ta i tu med problemen men det kommer inte gratis.

När det kommer till praktiska och ekonomiska bekymmer så behöver du själv göra ändringar och gärna genom att luta dig på stöd av andra. I första hand inte vänner utan myndigheter, företag och möjligen föreningar.

När det kommer till hälsa och känslor handlar det också om att förändringar är något du behöver genomföra och även här finns det hjälp att få men då pratar vi om vänner och kanske framför allt nya vänner. Du är inte ensam och genom att ta kontakt med andra i din situation via föreningar och forum kommer du få ett nytt nätverk och med dem i ryggen blir 2020 ett bra år.

Förändring som man själv ansvarar för känns ofta jobbigt men det enda som behövs är att du tar de första stegen och tar dem åt rätt håll, så fort du är på väg kommer det bli lättar och framför allt om du kommer igång före 22/1.

Skulle du känna att du valt fel väg eller att du ”missat tåget” är det dock inte alls ”kört” för du får flera bra chanser att starta lagom till midsommar.

Det finns ingenting som talar för att 2020 ska bli ett dåligt år men all framgång börjar med att du väljer väg.

Jag önskar dig all lycka och om du känner att du behöver mer vägledning framöver kan du alltid skriva igen.

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page