top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

20 års äktenskap - vad kommer nu?

Fråga Tor och Hanna: Jag undrar hur fortsättningen på mitt liv kommer att se ut. Jag tycker att jag nått framgång i mitt arbete dock ej på det privata hållet. Känner mig ofta ensam och misslyckad, skildes efter 20 års äktenskap från mina barns far, han bedrog mig med en annan i ca 1 års tid innan jag fick vetskap om detta. Kommer jag att finna någon ny livspartner eller vad kommer att hända, kan du förutspå något? "vill veta"


Aktiva val ger dig en varmare och tryggare framtid.

Svar: Mina kort säger: "Dina upplevelser har slagit din rena tro på livet ur dig, du har lärt dig av dina upplevelser och kommer inte naivt att gå på dumheter, du vet att det krävs mer än bara kärlek för att bygga ett bra förhållande. Det gör att du har torrt på fötterna när du ställs inför ett vägskäl framöver. Ditt ex kommer att be dig ta honom tillbaka och du kommer att tvingas göra ett val. Valet kommer att baseras på annat än på vad som är rättvist och rimligt. Hur du än väljer så ser framtiden efter det varmare ut. Kämpa för en förändring, det ger dig kreativa utlopp och en mer passionerad tillvaro

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page