top of page
  • Skribentens bildTor

Ödesbestämt?

Jag träffade en man, vi hade fina 5 månader ihop men en dag berättar han att han ska flytta och så valde vi att inte höras mer. Men, jag kan inte sluta tänka på honom. Inte så att jag tänker varje dag på honom men om jag drömmer om honom så sitter han i tankarna ett tag ex. Jag vet inte, men det känns som att vi inte är klara med varandra än. Det kan ju även vara önsketänkande från min sida. Ibland känns det som att vårt möte kommer att forma oss båda som individer men jag vet inte hur.. Hoppas ni kan se något, för detta börjar bli jobbigt.

VingklipptSvar: den typen av relation du beskriver som börjar flyga men sedan slutar utan att vara avslutad tenderar att bli en upplevelse som följer med en livet igenom.

Eller tills man gör något av den. Och ja den här relationen finns inom dig huvudsakligen eftersom den inte ”tog slut” utan avbröts mitt i av yttre omständigheter.

Oftast blir den här typen av hjärteärr något som bidrar med en livskompass. Ett märke som visserligen gör ont men som också skapar en jämförelsegrund mot alla andra relationer som du väljer att gå in i eller avstå ifrån. Så vare sig det blir ni igen eller inte (för han känner på samma sätt om dig) så kommer den relation ni hade (har?) ge dig stöd och säkerhet i alla kommande hjärtefrågor.

Nu är det så att ni kommer hitta varandra igen men det ligger en bra bit fram i tiden så det bästa du kan göra nu är att gå vidare med ditt liv, älska, jobba, njuta och eller lida som det faller sig för när det är dags kommer era vägar att korsas och göra era liv spännande. Komplicerade men spännande.

55 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page