top of page
  • Skribentens bildTor

Är hans känslor äkta?


Jag ville inte gå in i något till en början eftersom han är upptagen, men hade svårt att stå emot honom. Jag har brutit med honom ett par gånger, men inlett relationen igen efter ett tag. Det är jobbigt och sliter på mig samtidigt som jag är väldigt förälskad i honom. Han säger att han har känslor också, men jag har svårt att lita på vad en man säger. Nyfiken på vad ni kan se när det gäller den här relationen?

BG


 

Svar: Ni är en spännande och faktiskt ovanlig kombination eftersom ni huvudsakligen binds samman av kvadraturer. Det gör att ni lockas till varandra, ibland på ett sätt som kan vara svårt att förklara, men att ni också irriterar er på, hamnar i konflikt med och bygger upp spänningar mellan varandra.Fördelen med det är att det aldrig slutar vara passionerat.

Nackdelen är att det ofta blir start – stop – förhållanden som ibland aldrig tar vägen någonstans. Vilket är ungefär vad du beskriver.

Troligen upplever han det på samma sätt.

Det gör ert förhållande ostadigt och faktiskt otillfredsställande för er båda.

Det finns dock en lösning och det är gemensamma åtaganden!

Det som starkast binder er till varandra är när ni delar framtidssyn och har gemensamma affärer.

OM ni vill ha ett långsiktigt förhållande behöver ni en gemensam plattform. Att äga och driva ett företag tillsammans. Att ha ett gemensamt boende som ni båda vill renovera och/eller rusta upp. Att dela dröm om ett framtida utlandsboende eller båda två häng er åt samma ideella förening (även om just det troligen inte passar någon av er) är alla sätt som ni kan hitta den där stabiliteten som tar passion och förvandlar den till långsiktig relation.

Så vill du ha ett förhållande med honom som varar så finns det en väg och dessutom kommer du direkt att få svar på hur djupt hans intresse för dig är. Är han villig att göra en sån resa och investering med dig är kans ord och känslor äkta. Om han inte tänder på idén är det han säger bara luft, även om han har lurat sig själv att tro dem.

59 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page