top of page

Är hans känslor äkta?


Jag undrar om min mans känslor för mig är äkta.

"Britany"


Svar: Jag kan inte svara på det. Tarotkorten tillåter inte att jag svarar på saker som inte är direkt kopplade till den som ställer frågan, och dit räknas andras känslor. Detta beror delvis på risken för missförstånd.


Men jag har jämfört era horoskop och er relation ser väldigt komplicerad ut. Det är både bra och dåligt. Komplicerade relationer brukar hålla bättre men också innehålla fler konflikter och vassa hörn. Med er två är den tydligaste markören att hans Mars är på samma gradtal i Zodiaken som din Venus. Det ger hetta och passion men kan också bidra till ett förhållande med låsta roller.

En annan intressant detalj är att ni har förmågan att få den andra att känna sig smart och rolig. Trots att ni antagligen inte gillar varandras humor eller sätt att resonera - ni är väldigt olika, han är lite yvigt intellektuell och du är pragmatisk och skeptisk. Det här fenomenet beror på att han är född i ett jordtecken men Merkurius - som står för intellekt och humor - är i ett lufttecken. Medan du däremot är precis tvärtom, född i ett lufttecken men med Merkurius stadigt förankrad i jord.


Och sådär fortsätter det. Ni är varandras känslomässiga motsatser - han har Månen i Skorpionen, du har Månen i Oxen - vilket brukar betyda att man kompletterar varandra, trivs bra ihop och står stadigt om en kris inträffar. Men medan han är tillfreds med sitt känsloliv så är du inte nöjd med ditt och när du fattar beslut är du ofta tvungen att välja mellan den som känns rätt och det som på alla andra sätt verkar vara det rätta.


Jag skulle tro att ert förhållande är svårt men mycket starkt och sett ur det perspektivet är det oerhört osannolikt att han inte känner väldigt mycket för dig. Exakt vilka känslor det rör sig om är lite svårare att säga och antagligen varierar det en del eftersom er relation är så mångbottnad. Det är det närmaste jag kommer ett svar på din fråga eftersom tarotkorten som sagt har ganska strikta regler.

29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page