top of page
  • Skribentens bildTor

Är han min själsfrände?

Har jag mött min själsfrände?

SarahSvar: Korten har ett ovanligt hårdhänt svar:

Du vill ha gjort det men det är inte relevant. Bygg det liv du vill ha med den person du litar på och som vill dela livet med dig. Din bana och din lycka behöver inte vissheten i att du delar den med ”den ende” det som betyder något är att han är ”den rätte”.

Livet kommer med många utmaningar och den säkerhet du söker gör dig blind för de svårigheter du måste lösa vilket gör kullar till berg och vattenpölar till träsk.

Rätt eller fel handlar om hur summan av det ni skapar ser ut inte om förutsättningarna ni gick in med.


Kort tolkning och kommentar – När korten säger så här beror det vanligen på två saker:

Det ena är att det ligger utmaningar framför dig som du måste gå igenom för att lära dig saker av. Det betyder att den säkerhet du söker kommer få dig att antingen inte dra några lärdomar eller att du drar fel slutsatser.

Det andra är att du inte är avsedd att dela det här livet med den som är din ”själsfrände” tänk på att själar lever länge och att vägar ibland delas. Det betyder inte att det är så den här gången men att om korten svarar JA så påverkas ditt liv på fel sätt och svarar de NEJ fortsätter du att leta efter något du kanske inte ens kan finna just nu.

Alltså frågan är inte om han är din själsfrände utan om det ni bygger är det liv du vill ha.

51 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 Comments


Selma Lucas
Selma Lucas
Jun 07, 2022

Jag vill tacka Dr Alaba för att han tog tillbaka min man som lämnade mig och barnen i nästan 2 år. Jag fick aldrig veta att jag skulle lämna tillbaka den förrän jag såg en kommentar på internet om Dr Alaba och jag kontaktade honom, efter att ha följt alla instruktioner som Dr Alaba gav mig, kom min man tillbaka och bad om förlåtelse inom 48 timmar. Tack vare doktorn är din besvärjelse riktigt bra. För er som har äktenskaps-/relationsproblem bör ni kontakta honom för hjälp via dralaba3000@gmail.com, eller så kan ni lägga till honom på whatsapp och viber med detta nummer: +1(425) 477-2744. jag önskar dig allt gott

Like

Selma Lucas
Selma Lucas
Jun 07, 2022

Jag är mycket förvånad över Dr. alabas mirakulösa erfarenheter och mirakel som har spridits på internet och runt om i världen. När han på ett mirakulöst sätt hjälpte människor runt om i världen att återfå sina förlorade älskare, kontaktade jag honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälper dem att komma dit tillbaka, jag berättade för honom om min man som lämnade mig för ungefär 8 månader sedan , och lämnade hemmet med allt jag hade, jag blev förvirrad när han sa åt mig att bara le och vara lugn och försäkrade mig om att han skulle klara allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen min man ringde mig, jag var…

Like
bottom of page